ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κάνε ΕΣΥ την εικονική κλήρωση του Μουντιάλ

Journalists walk in the concert hall of the State Kremlin Palace where Friday's final draw for the 2018 soccer World Cup will take place in the State Kremlin Palace in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 30, 2017. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Journalists walk in the concert hall of the State Kremlin Palace where Friday's final draw for the 2018 soccer World Cup will take place in the State Kremlin Palace in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 30, 2017. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Το Sport24.gr έκανε την πρόβα της κλήρωσης του Μουντιάλ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 και βγήκαν δυνατοί όμιλοι. Δείτε πώς διαμορφώθηκαν τα οκτώ γκρουπ των 32 ομάδων.

Δεν θα βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα στην σημερινή κλήρωση του Μουντιάλ (17:00, Live στο Sport24.gr) μετά τον αποκλεισμό της στα μπαράζ, παρ' όλα αυτά άπαντες περιμένουν με αγωνία τους οκτώ ομίλους που θα προκύψουν και τις μάχες που θα δούμε το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το Sport24.gr έκανε την πρόβα της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω του ultra.zone, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει, να κάνει τη δική του εικονική κλήρωση. Μάλιστα, προέκυψαν ορισμένοι πολύ ενδιαφέροντες και αμφίρροποι όμιλοι.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο γκρουπ μαζί με την οικοδέσποινα Ρωσία βρίσκεται η Ισπανία, ενώ στον β' όμιλο θα γίνει μάχη μεταξύ Βραζιλίας, Κροατίας και Δανίας. Δυνατός και ο τρίτος όμιλος με την Γερμανία να έχει τον πρώτο λόγο και τις Κολομβία - Σουηδία να μάχονται για το δεύτερο εισιτήριο, ενώ στον τέταρτο το Βέλγιο έπεσε στη δική μας κλήρωση με Μεξικό, Τυνησία και Σερβία.

Το σούπερ ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα σε Αργεντινή και Αγγλία στον πέμπτο όμιλο, ενώ στον έκτο η Πορτογαλία είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά, έχοντας το Περού ως βασική απειλή. Πολωνία, Ουρουγουάη δεν θα πρέπει να αισθάνονται άνετα με Ιράν και Νιγηρία στον έβδομο όμιλο, ενώ στον όγδοο βγάλαμε την πανίσχυρη Γαλλία μαζί με την Ελβετία, που πέρασε από τα μπαράζ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ:

Κάνε ΕΣΥ την εικονική κλήρωση του Μουντιάλ

Αν θέλετε να κάνετε τη δική σας κλήρωση, πατήστε εδώ

AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ