ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μήνυμα Σουάρες σε Γκριεζμάν να σταματήσει να παριστάνει τον Ουρουγουανό

Uruguay's Luis Suarez celebrates after the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Σουάρες AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Λουίς Σουάρες προέτρεψε τον Αντουάν Γκριεζμάν να σταματήσει να παριστάνει τον Ουρουγουανό, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να νιώσει το συναίσθημα του να κατάγεσαι από τη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Ο Γάλλος επιθετικός Αντουάν Γκριεζμάν έχει εκφράσει τη συμπάθειά του στην Ουρουγουάη. Μιλάει ισπανικά, του αρέσει τα mate, ενώ έχει φωτογραφηθεί να φορά τη φανέλα της "σελέστε". Στη Ρεάλ Σοθιεδάθ είχε δύο κολλητούς Ουρουγουανούς, τους Τσόρι Κάστρο και Κάρλος Μπουένα, στην Ατλέτικο είναι κολλητός του Ουρουγουανού Ντιέγκο Γκοδίν (του έχει βαπτίσει και την κόρη), ενώ σε συνέντευξη Τύπου έχει δηλώσει ότι είναι μισός Ουρουγουανός.

Λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ουρουγουάη για τους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, προέτρεψε τον Γκριεζμάν να σταματήσει να παριστάνει τον Ουρουγουανό. Ο 31χρονος στράικερ ανέφερε την Τρίτη (3/7) στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (6/7, 17.00):

"Λέει ότι είναι μισός Ουρουγουανός. Στην πραγματικότητα δεν ξέρει ποιο είναι το συναίσθημα να είσαι Ουρουγουανός. Δεν ξέρει τι αφοσίωση και προσπάθεια χρειάζεται να πετύχεις στο ποδόσφαιρο σε μια χώρα με τόσο μικρό πληθυσμό. Η Ουρουγουάη έχει 3,5 εκατ. κατοίκους και η Γαλλία 67 εκατ.. Μπορεί να έχει ίδιες συνήθειες, να γνωρίζει τη γλώσσα, αλλά δεν έχει το συναίσθημα. Εμείς νιώθουμε διαφορετικά. Για εμάς το παιχνίδι με τη Γαλλία είναι πολύ ιδιαίτερο, δεν ξέρω αν για τον ίδιο είναι τόσο ιδιαίτερο".

AP Photo/Andre Penner

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ