ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κλήθηκε στην εθνική Ιράν ο Μασούντ

Qatars Ahmed Mohamed Elsayed, left, and Iran's Masoud Shojaei battle for the ball during the AFC Asia Cup soccer match between Qatar and Iran in Sydney, Australia, Thursday, Jan. 15, 2015. (AP Photo/Rick Rycroft)
Qatars Ahmed Mohamed Elsayed, left, and Iran's Masoud Shojaei battle for the ball during the AFC Asia Cup soccer match between Qatar and Iran in Sydney, Australia, Thursday, Jan. 15, 2015. (AP Photo/Rick Rycroft) AP PHOTO/RICK RYCROFT

O Κάρλος Κεϊρόζ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ιράν για τα παιχνίδια με Τυνησία (23/03) και Αλγερία (27/03), στην οποία συμπεριλήφθηκε, ύστερα από εννιά μήνες, ο Σοτζέι Μασούντ. Κανονικά κι οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε από κοντά τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και Πανιώνιος - ΑΕΚ, προκειμένου να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Σοτζέι Μασούντ.

Βέβαια, η περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Ένωσης ήταν ιδιαίτερη, αφού λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα του Πανιώνιου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ιρανική Ομοσπονδία τον είχε θέσει εκτός ομάδας.

Όμως, όπως όλα δείχνουν, τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά, αφού ο Πορτογάλος προπονητής τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια με Τυνησία (23/03) και Αλγερία (27/03), με τον Μασούντ να επιστρέφει ύστερα από εννιά μήνες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

H τελευταία συμμετοχή του 33χρονου μεσοεπιθετικού ήταν στις 12 Ιουνίου του 2017, στη νίκη με 2-0 επί του Ουζμπεκιστάν για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Μάλιστα, σε περίπτωση που συμπεριληφθεί στην 23άδα για το Μουντιάλ, θα γίνει ο πρώτος Ιρανός με τρεις συμμετοχές σε τελική φάση, καθώς αγωνίστηκε τόσο το 2006 όσο και το 2014.

Από εκεί και πέρα, κανονικά μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκονται κανονικά κι οι Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί.

Photo Credits: AP Photo/Rick Rycroft

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ