ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Εκτός κλήσεων του Ιράν ο Μασούντ, μέσα ο Χατζισαφί

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μασούντ EUROKINISSI SPORTS

O Mασούντ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Κάρλος Κεϊρόζ για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αντίθετα στις κλήσεις του Ιράν βρίσκεται ο Χατζισαφί

Χωρίς τον Σοτζέι Μασούντ θα παραταχθεί η εθνική Ιράν στα δύο τελευταία παιχνίδια της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Νότια Κορέα (31/8) και τη Συρία (5/9).

Κανείς δεν ξέρει αν σχετίζεται αυτό με την παρουσία του στο ματς Πανιώνιος - Μακάμπι Τελ Αβίβ και πιθανή τιμωρία του, μιας και ο Χατζισαφί που επίσης είχε παίξει σε εκείνο το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, βρέθηκε κανονικά στις κλήσεις.

Η διαφορά είναι πως ο Ιρανός αριστερός μπακ είχε ζητήσει συγγνώμη και ίσως να υπάρχει διαφορά στην αντιμετώπιση των δυο περιπτώσεων.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο Μασούντ θα κληθεί για τα φιλικά του Ιράν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Αν όχι, τότε μάλλον θα υπάρχει τιμωρία για το ότι έπαιξε απέναντι σε ισραηλινή ομάδα και δεν απολογήθηκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ