ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Και το Wimbledon στο μονοπάτι του "It's coming home"

Switzerland's Roger Federer leaves the court after losing his men's quarterfinals match against Kevin Anderson of South Africa, at the Wimbledon Tennis Championships, in London, Wednesday July 11, 2018. (AP Photo/Ben Curtis)
Switzerland's Roger Federer leaves the court after losing his men's quarterfinals match against Kevin Anderson of South Africa, at the Wimbledon Tennis Championships, in London, Wednesday July 11, 2018. (AP Photo/Ben Curtis) AP PHOTO/BEN CURTIS

Οι Άγγλοι ζουν το όνειρο μέχρι το... όνειρο της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν περνά μέρα που να μην βρίσκουν οιωνούς στο μονοπάτι της δόξας. Τώρα ήταν η σειρά του Grand Slam του Wimbledon.

Το εμπόδιο της Κροατίας καλείται να ξεπεράσει η Αγγλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, για να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό με αντίπαλο τη Γαλλία.

Στην χώρα επικρατεί...παράκρουση εδώ και μέρες μόνο στην ιδέα της κατάκτησης του τροπαίου μετά από 52 χρόνια και οι Άγγλοι συνέχεια ανακαλύπτουν τους οιωνούς που συνηγορούν στον θρίαμβο.

Τώρα ήταν η σειρά του Grand Slam του Wimbledon! Πώς; Το 1966, στο μοναδικό Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησαν στην ιστορία τους τα "τρία λιοντάρια", ο Ρόι Έμερσον ήταν ο υπερασπιστής του τίτλου στο τουρνουά και αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

Φέτος, ο υπερασπιστής του τίτλου Ρότζερ Φέντερερ, επίσης αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Ε, δεν ήθελαν και τίποτε άλλο οι Άγγλοι...

AP Photo/Ben Curtis

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ