ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η "ρεβάνς" των Βραζιλιάνων για το 7-1 από τη Γερμανία

Η "ρεβάνς" των Βραζιλιάνων για το 7-1 από τη Γερμανία

Βραζιλιάνοι βρέθηκαν στο "Luzhniki" και προσπάθησαν να πάρουν "εκδίκηση" από τους Γερμανούς για τη συντριβή (7-1) στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 με αναφορά σε ποδόσφαιρο, μπύρα, φαγητό και... γυναίκες μεταξύ άλλων. (PHOTO)

Η εθνική Βραζιλίας ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, καθώς κοντράρεται με την Ελβετία (17/6, 21:00) στο Ροστόβ για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της διοργάνωσης (live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς).

Βραζιλιάνοι όμως βρέθηκαν στη Μόσχα και το "Luzhniki" για την αναμέτρηση των εθνικών Γερμανίας και Μεξικού (πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ 2018). Μπορεί η "σελεσάο" να στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά η πίκρα από τη συντριβή (7-1) από τη Γερμανία στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2014 που διοργάνωσε η ίδια δεν έχει εξαλειφθεί.

Έτσι, οι Νοτιοαμερικανοί με πανό που σήκωσαν προσπάθησαν να πάρουν την "εκδίκησή" τους. Νίκησαν στη μάχη οι Σένα (αντί Σουμάχερ) από τη Formula 1, η κρύα μπύρα (αντί της ζεστής μπύρας), το Μαρακανά (αντί της Allianz Arena), ο Μάρκος (αντί για Καν) από τους αντίστοιχους γκολκίπερ στον τελικό μεταξύ των δύο ομάδων το 2002, το καρναβάλι αντί του Oktoberfest, η φεϊζοάντα (αντί του λουκάνικου) στην κουζίνα, ενώ ισοπαλία σημειώθηκε ανάμεσα σε μελαχρινές και ξανθιές.

Συμφώνησαν, δηλαδή, μόνο στις... γυναίκες.

Η "ρεβάνς" των Βραζιλιάνων για το 7-1 από τη Γερμανία

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Βραζιλία - Ελβετία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ