ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Κουρομπύλια προσέλκυσε τα αιγυπτιακά media: "Ξέρω τον Ουάρντα, εκπληκτικός ο Σαλάχ"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εκ των βοηθών του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Βέλγιο - Αίγυπτος, Χρυσούλα Κουρομπύλια, έπλεξε το εγκώμιο του Μοχάμεντ Σαλάχ κι ευχήθηκε να παραστεί για διαιτητικούς λόγους σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση της αφρικανικής χώρας στο μέλλον.

Η παρουσία της Χρυσούλας Κουρομπύλια στη φιλική αναμέτρηση των εθνικών Βελγίου κι Αιγύπτου, στις Βρυξέλλες, κρίθηκε ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τα ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας.

Η Ελληνίδα διαιτήτρια, η οποία μαζί με τον Πολυχρόνη Κωσταρά ήταν βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου, έπλεξε το εγκώμιο του Μοχάμεντ Σαλάχ, μίλησε για τον Αμρ Ουάρντα, ενώ ευχήθηκε να παραστεί για διαιτητικούς ή τουριστικούς λόγους σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση της αφρικανικής χώρας στο μέλλον.

"Κάναμε τα πάντα για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο ματς. Δυστυχώς, η χώρα μας δεν παίρνει μέρος στο Μουντιάλ 2018. Αλλά, απολαμβάνουμε κάθε ματς σε κάθε διοργάνωση, ακόμη και τα φιλικά. Όλοι οι παίκτες μου δείχνουν σεβασμό. Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι καλή στη διαιτησία με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πειθαρχία.

Γνωρίζω τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έπαιξε την τελευταία σεζόν στον Ατρόμητο. Επίσης, τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Είναι εκπληκτικός παίκτης κι εύχομαι τα καλύτερα για την Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αγαπώ τον αιγυπτιακό πολιτισμό και η επίσκεψη στην Αίγυπτο είναι ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα που έχω από ηλικία 10 ετών. Μακάρι να παραστώ ως διαιτήτρια ένα ποδοσφαιρικό ματς στην Αίγυπτο στο μέλλον. Θα ήθελα να επισκεφθώ την Αίγυπτο, είτε για διαιτητικούς είτε για τουριστικούς λόγους", υποστήριξε στην "Αkhbar ElYoum".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ