ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η απίστευτη απόκρουση του Λορίς και η χαμένη ευκαιρία του Γκοδίν (VIDEO)

France goalkeeper Hugo Lloris, left, saves a shot by Uruguay's Diego Godin, front, during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France goalkeeper Hugo Lloris, left, saves a shot by Uruguay's Diego Godin, front, during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Η εθνική Ουρουγουάης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει την αντίστοιχη της Γαλλίας, αλλά ο Ουγκό Λορίς αρχικά προέβη σε απίστευτη απόκρουση κι ο Ντιέγκο Γκοδίν εν συνεχεία αστόχησε από κοντά. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο Νίζνι Νόβγκοροντ για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ στο 40ό λεπτό με την κεφαλιά του Ραφαέλ Βαράν.

Η "σελέστε" είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν το κατάφερε. Ήταν η εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά όταν ο Μαρτίν Κάσερες πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ουγκό Λορίς με εκπληκτική επέμβαση στην δεξιά του γωνία σταμάτησε τη μπάλα με το ένα χέρι. Εν συνεχεία ο Ντιέγκο Γοδίν που πήρε το "ριμπάουντ" και έκανε το σουτ απευθείας έστειλε τη μπάλα έξω.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα προημιτελικά! Ουρουγουάη - Γαλλίαμε 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ