ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η κεφαλιά του Βαράν για το 1-0 της Γαλλίας κόντρα στην Ουρουγουάη (VIDEO)

France's Kylian Mbappe, right, and Antoine Griezmann celebrate after Raphael Varane, center scored his side's first goal during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Kylian Mbappe, right, and Antoine Griezmann celebrate after Raphael Varane, center scored his side's first goal during the quarterfinal match between Uruguay and France at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η εθνική Γαλλίας άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης με κεφαλιά του Ραφαέλ Βαράν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριεζμάν. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Ουρουγουάης - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - στο Νίζνι Νόβγκοροντ για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ στο 40ό λεπτό.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν εκτέλεσε το φάουλ με σέντρα προς το ύψος του πέναλτι. Εκεί που πήδηξε ο Ραφαέλ Βαράν, πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στην δεξιά γωνία του Φερνάντο Μουσλέρα για το 1-0 της Γαλλίας.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τα προημιτελικά! Ουρουγουάη - Γαλλίαμε 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ