ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έφυγε από τη Ρωσία με χρήματα συμπαικτών του για να δει τη νεογέννητη κόρη του

Denmarks Jonas Knudsen, right, and Swedens Ludwig Augustinsson, left, challenge for the ball during the Euro U21 soccer championship semifinal match between Denmark and Sweden, at the Letna stadium in Prague, Czech Republic, Saturday, June 27, 2015. (AP Photo/Petr David Josek)
Κνούσντεν AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας έδωσαν χρήματα και ναύλωσαν ιδιωτικό αεροπλάνο, ώστε ο συμπαίκτης τους Γιόνας Κνούσντεν να κάνει ταξίδι - αστραπή στην πατρίδα τους, με σκοπό να δει τη νεογέννητη κορούλα του.

Η Δανία ξεκίνησε ιδανικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς επικράτησε 1-0 του Περού στην πρεμιέρα. Το κλίμα στις τάξεις των παικτών δεν θα μπορούσε να μην είναι καλό μετά το τρίποντο σε βάρος των Λατινοαμερικανών και αυτό φάνηκε από την υπέροχη πρωτοβουλία που πήραν για συμπαίκτη τους.

Αποφάσισαν να δώσουν χρήματα και να ναυλωθεί ιδιωτικό αεροπλάνο, ώστε να φύγει από το Σαράνσκ ο Γιόνας Κνούσντεν με προορισμό τη Δανία, για να δει τη νεογέννητη κόρη του. Η σύζυγος του αμυντικού της Ίπσουιτς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι, νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.

Αυτό και ενώ πριν από μια εβδομάδα η δανέζικη ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι δεν προτίθεται να επιτρέψει στον 25χρονο να φύγει από τη Ρωσία, για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Παρόλα αυτά, μετά την πρωτοβουλία των παικτών, με τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας φυσικά, αφού κιόλας είχε ακολουθήσει το 1-0 σε βάρος του Περού, ο Κνούσντεν "πέταξε" για την πατρίδα του το Σάββατο (16/6).

Τη Δευτέρα (18/6) ο αμυντικός του βρετανικού συλλόγου θα ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή της εθνικής Δανίας, ενόψει και του δεύτερου αγώνα στον 3ο όμιλο, κόντρα στην Αυστραλία την Πέμπτη (21/6). Στο παιχνίδι με το Περού ο Κνούσντεν δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τον Άγκε Χαρέιντε.

AP Photo/Petr David Josek

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ