ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αποδοκιμασίες στον Γκιουντογκάν λόγω Ερντογάν

Germany's Ilkay Gundogan, right, walks on the pitch at the end of the friendly soccer match between Germany and Saudi Arabia at BayArena in Leverkusen, Germany, Friday, June 8, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Ilkay Gundogan, right, walks on the pitch at the end of the friendly soccer match between Germany and Saudi Arabia at BayArena in Leverkusen, Germany, Friday, June 8, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Το φιλικό της Γερμανίας με τη Σαουδική Αραβία επισκιάστηκε από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της "Νασιονάλμανσαφτ" προς το πρόσωπο του Ιλκάι Γκιουντογκάν επειδή αποκάλεσε "πρόεδρέ μου" τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Γερμανία επικράτησε 2-1 της Σαουδικής Αραβίας σε φιλικό αγώνα στο Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ωστόσο, το παιχνίδι επισκιάστηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες των Γερμανών φιλάθλων το πρόσωπο του Ιλκάι Γκιουντογκάν.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι μαζί με τον Μεζούτ Εζίλ είχαν συναντηθεί τον περασμένο μήνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο. Μετά τη συνάντηση, ο Γκιουντογκάν ανέβασε μία φωτογραφία στα social media με τον Τούρκο πρόεδρο, την οποία συνδύασε με την εξής λεζάντα: "Για τον τιμημένο πρόεδρό μου, με μεγάλο σεβασμό".

Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν άρεσε ούτε στη Γερμανική Ομοσπονδία, αλλά ούτε και στους φιλάθλους, με αποτέλεσμα να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους μέσω αποδοκιμασιών στο ματς με τη Σαουδική Αραβία.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ