ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Απίθανη χαμένη ευκαιρία για τον Ελιουνούσι

Denmark's Lars Jacobsen, left, competes for the ball and Norway's Tarik Elyounoussi during their international friendly match in Herning, Denmark, Friday, Nov. 15. 2013. (AP Photo/Lars Poulson, POLFOTO)   DENMARK OUT
Denmark's Lars Jacobsen, left, competes for the ball and Norway's Tarik Elyounoussi during their international friendly match in Herning, Denmark, Friday, Nov. 15. 2013. (AP Photo/Lars Poulson, POLFOTO) DENMARK OUT AP

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι έχασε μία μοναδική ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ τη Νορβηγία σε αγώνα με την Τσεχία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Ταρικ Ελιουνούσι έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Νορβηγίας με την Τσεχία στο Όσλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αφού έχασε μία ευκαιρία που... δεν χάνεται!

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού ξέφυγε στην κόντρα μετά από λάθος στον χώρο του κέντρου και δίπλα του είχε τον σκόρερ του πρώτου τέρματος των Σκανδιναβών, Αλεξάντερ Σέντερλουντ.

Ο Ελιουνούσι προτίμησε να μην δώσει πάσα στον συμπαίκτη του και να ολοκληρώσει μόνος του την προσπάθεια, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Τόμας Βάτσλικ που υπερασπιζόταν την εστία των Τσέχων.

Photo credits: AP Photo/Lars Poulson, POLFOTO

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ