ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Απάντησε" με γκολάρα ο Πέρισιτς για την Κροατία (VIDEO)

Croatia's Ivan Perisic gestures to teammate Croatia's Ante Rebic during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Πέρισιτς AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ίβαν Πέρισιτς ισοφάρισε (1-1) για την εθνική Κροατίας με καταπληκτικό σουτ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την αντίστοιχη της Γαλλίας. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κροατίας στο "Luzhniki" της Μόσχας - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ δεκαοκτώ λεπτά μετά την έναρξη του ματς όταν ο Αντουάν Γκριεζμάν εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος μετά από... εύκολη πτώση κι ο Μάριο Μάντζουκιτς με κεφαλιά - ατυχώς για την ομάδα του - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίζεται ο Ντάνιελ Σούμπασιτς.

Η "απάντηση" των Κροατών δεν άργησε. Ήλθε στο 28ο λεπτό. Ήταν το φάουλ με γέμισμα, όταν η μπάλα με κεφαλιές έφθασε μέχρι τον Ντόμαγκοϊ Βίντα, ο οποίος έδωσε έξω στον Ίβαν Πέρισιτς. Ο εξτρέμ της Ίντερ μάζεψε την μπάλα με το δεξί, σούταρε με αριστερό βολέ και σημείωσε καταπληκτικό γκολ για το 1-1. Η μπάλα κόντραρε και στον Ραφαέλ Βαράν.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Aijaz Rahi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ