ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με αυτογκόλ του Μάντζουκιτς το 1-0 της Γαλλίας (VIDEO)

Croatia's Mario Mandzukic, 17, scores an own goal to give France the opening goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Μάντζουκιτς AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Γαλλία άνοιξε το σκορ (1-0) στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με αντίπαλο την Κροατία, με αυτογκόλ του Μάριο Μάντζουκιτς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριεζμάν. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κροατίας στο "Luzhniki" της Μόσχας - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ δεκαοκτώ λεπτά μετά την έναρξη του ματς. Ο Αντουάν Γκριεζμάν εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος μετά από... εύκολη πτώση κι ο Μάριο Μάντζουκιτς με κεφαλιά - ατυχώς για την ομάδα του - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίζεται ο Ντάνιελ Σούμπασιτς. Δείτε το γκολ...

Και την εύκολη πτώση του Αντουάν Γκριεζμάν στη φάση που σφύριξε ο Νέστορ Πιτάνα το φάουλ, από το οποίο προήλθε το γκολ...

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Aijaz Rahi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ