ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αμφίβολος κόντρα στο Μαρόκο ο Ταρεμί

In this Saturday, May 19, 2018 photo, Iran's Mehdi Taremi during an international friendly soccer match between Iran and Uzbekistan at the Azadi Stadium in Tehran, Iran. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
In this Saturday, May 19, 2018 photo, Iran's Mehdi Taremi during an international friendly soccer match between Iran and Uzbekistan at the Azadi Stadium in Tehran, Iran. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) AP

Ο Μεχντί Ταρεμί τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία και είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Μαρόκο (15/6).

Η εθνική Ιράν αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Μαρόκου (15/6, 18:00) στην Αγία Πετρούπολη για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αμφίβολος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση του Μουντιάλ 2018 είναι ο 25χρονος επιθετικός της Αλ Γκαράφα, Μεχντί Ταρεμί. Τραυματίστηκε στη φιλική νίκη (1-0) επί τη Λιθουανίας κι έκτοτε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί.

Ο Ταρεμί, ο οποίος θεωρείται βασικός (8 γκολ σε 16 συμμετοχές στα προκριματικά), θα αντικατασταθεί από τον Ροζμπέχ Τσέσμι ή τον Ομίντ Εμπραχίμι σε περίπτωση που δεν προλάβει.

Photo Credits: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ