ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμένο πέναλτι & ματς για Καμερούν

Χαμένο πέναλτι & ματς για Καμερούν

Το Καμερούν έχασε πέναλτι στο 87' και ηττήθηκε με 1-2 από την Παραγουάη. Νίκη το Μεξικό στο διεθνές "αντίο" του Κουαουτέμοκ Μπλάνκο (videos)

Τρεις μέρες μετά τη νίκη επί των Σκοπίων το Καμερούν ηττήθηκε με 1-2 από την Παραγουάη σε διεθνές φιλικό του Κούφσταϊν της Αυστρίας.

Έχασε μάλιστα πέναλτι στο 87' ο Ιντρισού για τους Αφρικανούς, οι οποίοι είχαν μειώσει στο 75' με τον Τσουπό-Μοτίνγκ, ενώ οι Παραγουανοί βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρη στα τέρματα των Όσκαρ Ρομέρο στο 4' και Ρόκε Σάντα Κρους στο 68'.

Βασικός τερματοφύλακας για το Καμερούν ήταν ο Σαρλ Ιτάντζ, ενώ ο Γκαετάν Μπονγκ έπαιξε σε όλο το ματς.

"3άρα" στο αντίο του Κουαουτέμοκ Μπλάνκο!

Τα ξημερώματα στο πρώτο του φιλικό το Μεξικό νίκησε με 3-0 το Ισραήλ, με τον 41άχρονο, Κουαουτέμοκ Μπλάνκο, να βραβεύεται και να παίζει με την εθνική για τελευταία φορά.

Ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε μέχρι το 39', όταν και αντικαταστάθηκε για να γνωρίσει την αποθέωση. Ο Άλαν Πουλίδο αγωνίστηκε ως αλλαγή, όπως και Μπίμπρας Νάτχο για το Ισραήλ.

Με πρόβλημα στον αυχένα αποχώρησε ο Μεξικανός πορτιέρε, Χεσούς Κορόνα, της Κρους Ασούλ και αντικαταστάθηκε από τον Γκιγιέρμο Οτσόα.

Οι συνθέσεις των ομάδων του Μουντιάλ...

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάντζ (72' Φοτζού), Νιόμ, Ν'Κουλού, Ματίπ (63' Νουνκέ), Μπονγκ, Εγιόνγκ Ενό (63' Σονγκ), Σαλί, Ραούλ Λοέ, Μουκαντζό (88' Ολινγκά), Ιντρισού, Αμπουμπακάρ (46' Τσουπό-Μοτίνγκ).

ΜΕΞΙΚΟ: Κορόνα (73' Οτσόα), Πάουλ Αγκιλάρ, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Ντιέγκο Ρέγες, Λαγιούν (72' Πουλίδο), Σαλσίδο, Γκουαρδάδο, Φαμπιάν, Μπλάνκο (39' Ραούλ Χιμένες), Περάλτα (46' Χαβιέρ Ερνάντες), Μπριζουέλα (59' Πόνσε)

Τα φιλικά της ημέρας:

Μεξικό - Ισραήλ 3-0 (43' και 62' Λαγιούν, 85' Φαμπιάν)

Καμερούν - Παραγουάη 1-2 (75' Τσουπό-Μοτίνγκ / 4' Όσκαρ Ρομέρο, 68' Σάντα Κρους)

Καμερούν - Παραγουάη 1-2

Μεξικό - Ισραήλ 3-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ