ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραπατόνι: "Αφήνω την Ιρλανδία, όχι το ποδόσφαιρο"

Τραπατόνι: "Αφήνω την Ιρλανδία, όχι το ποδόσφαιρο"

Ο Τζοβάνι Τραπατόνι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας, όμως ξεκαθάρισε πως δεν εγκαταλείπει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ήττα από την Αυστρία το βράδυ της Τρίτης (1-0) έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της Ιρλανδίας για πρόκριση στο Μουντιάλ μέσω μπαράζ και ταυτόχρονα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Τζοβάνι Τραπατόνι.

Ο 74χρονος τεχνικός αποφάσισε από κοινού με την ομοσπονδία της χώρας να διακόψει τη συνεργασία του με την εθνική ομάδα μετά την αποτυχία να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας, με τον "Τραπ" να αποκαλύπτει πάντως ότι δεν πρότιθεται να αποσυρθεί.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ιρλανδούς που μας υποστήριξαν όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν εδώ, είχε μεγάλη σημασία για μας.

Αφήνω την Ιρλανδία όχι όμως το ποδόσφαιρο, θέλω να συνεχίσω να προπονώ", επεσήμανε ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Απλούστατα από σήμερα δεν θα είμαι ο ομοσπονδιακός τεχνικός του ΕΙΡΕ. Αποφασίσαμε για τη λύση της συνεργασίας μας κοινή συναινέσει με ένα μεγάλο fair play.

Τώρα κοιτάζω για άλλους πιθανούς πάγκους χωρίς να αποκλείω καμία πρόταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ