ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεραπεία με βλαστοκύτταρα ο Ντι Μαρία

BRASILIA, BRAZIL - JULY 05: Angel Di Maria of Argentina receives treatment during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Argentina and Belgium at Estadio Nacional on July 05, 2014 in Brasilia, Brazil.  (Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JULY 05: Angel Di Maria of Argentina receives treatment during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Argentina and Belgium at Estadio Nacional on July 05, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Άνχελ ντι Μαρία χάνει εκτός απροόπτου τη συνέχεια του Μουντιάλ, ωστόσο χρησιμοποιεί κάθε πιθανή θεραπεία μήπως και προλάβει τον ενδεχόμενο τελικό της Αργεντινής στη διοργάνωση.

Ο τραυματισμός που κληρονόμησε ο Άνχελ ντι Μαρία, από το παιχνίδι της εθνικής Αργεντινής με την αντίστοιχη του Βελγίου τον θέτει κατά πάσα πιθανότητα εκτός Μουντιάλ, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της "αλμπισελέστε" έχει πέσει πάνω του, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια μήπως και προλάβει την ενδεχόμενη παρουσία της ομάδας του στον τελικό της διοργάνωσης.

Το ιατρικό επιτελείο που απαρτίζει την αποστολή της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας υποβάλλει, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της "αλμπισελέσετε" στη διοργάνωση, Άνχελ ντι Μαρία, σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει αυτός να προλάβει έστω τον τελικό της διοργάνωσης στο "Μαρακανά", σε περίπτωση βέβαια που η Αργεντινή προκριθεί σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Την ίδια ώρα, οι φήμες ότι ο Αλεχάντρο Σαμπέλα, αναμένεται στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, να ανακοινώσει ότι ο Άνχελ ντι Μαρία θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης, οργιάζουν στα ΜΜΕ της Αργεντινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ