ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεν Κάτε: "Χρειάζεται βοήθεια ο Σουάρες"

Τεν Κάτε: "Χρειάζεται βοήθεια ο Σουάρες"
INTIME SPORTS

Ο Χενκ Τεν Κάτε, ο προπονητής που πήγε τον Λουίς Σουάρες στον Άγιαξ ήταν καυστικός σε ότι αφορά τη νέα δαγκωνιά του Ουρουγουανού άσου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού συνεργάστηκε με τον σταρ της Λίβερπουλ για περίπου τέσσερις μήνες στην ολλανδική ομάδα.

" Ο Λουίς Σουάρες χρειάζεται βοήθεια γιατί έχει πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του. Έχει οικογένεια και πρέπει να μάθει πως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις.

Πρέπει να μάθει να μετριάζει τα αισθήματά του. Κάποιες φορές χάνει το μυαλό του. Αλλά δεν πρέπει να γίνεται αυτό", τόνισε ο Τεν Κάτε προσθέτοντας πως θα είναι καλό για τον Ουρουγουανό φορ να μεταπηδήσει στην Μπαρτσελόνα.

"Είναι στη Βαρκελώνη μία ψυχολόγος, η Ίμα Πουίγκ, η οποία δούλευε για εμάς όταν ήμασταν στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί να τον βοηθήσει να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Ο Σουάρες είναι ένας καλός παίκτης που θέλει να σκοράρει και να κερδίζει. Έχει έντονη προσωπικότητα και είναι εγωιστής. Αυτό δεν είναι κακό. Ένας επιθετικός πρέπει να είναι εγωιστής. Αλλά πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τον εαυτό του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ