ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από την εθνική Αλγερίας ο Χαλίλχοτζιτς

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 30:  Head coach Vahid Halilhodzic of Algeria reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Germany and Algeria at Estadio Beira-Rio on June 30, 2014 in Porto Alegre, Brazil.  (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images)
PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 30: Head coach Vahid Halilhodzic of Algeria reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Germany and Algeria at Estadio Beira-Rio on June 30, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Αλγερίας αποτελεί ο Βαχίντ Χαλίλχοτζις. Άκαρπες οι προσπάθειες του Πρωθυπουργού της χώρας να τον μεταπείσει.

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς παρά την μεγάλη επιτυχία της Αλγερίας να προκριθεί στη φάση των "16" του Μουντιάλ ανακοίνωσε την από αποχώρηση του από τους "πολεμιστές της ερήμου".

Οι Αφρικανοί ηττήθηκαν στην παράταση με 2-1 από την Γερμανία, ωστόσο παρά τον αποκλεισμό οι Αλγερινοί διεθνείς γνώρισαν την αποθέωση από τους συμπατριώτες τους.

Η απόφαση του Χαλίλχοτζιτς προκάλεσε απογοήτευση στην Αλγερία σε σημείο που ακόμη και ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα να καταβάλει προσπάθειες να τον μεταπείσει.

Ο Βόσνιος τεχνικός ωστόσο ήταν ανένδοτος υποστηρίζοντας πως θέλει να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται μία ανάσα από τον πάγκο της Τραμπζονσπόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ