ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ στο Νιγηρία-Αργεντινή

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 25: Lionel Messi of Argentina scores his team's second goal and his second of the game during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil.  (Photo by Jeff Gross/Getty Images)
PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 25: Lionel Messi of Argentina scores his team's second goal and his second of the game during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Jeff Gross/Getty Images) GETTY IMAGES

Πέντε γκολ σημειώθηκαν στον αγώνα της Νιγηρίας με την Αργεντινή με τους Μέσι και Μούσα να πετυχαίνουν από δυο τέρματα και τον Ρόχο να δίνει την νίκη στους Αργεντινούς.

Η Αργεντινή επικράτησε της Νιγηρίας με 3-2 σε ένα ματς όπου και τα πέντε γκολ είχαν μπει μέχρι το 50' της αναμέτρησης με τους Μέσί και Μούσα να πετυχαίνουν από δυο γκολ ο καθένας.

Η αρχή έγινε με τον Αργεντινό σταρ όταν στο 3' μετά από σουτ στο δοκάρι του Ντι Μαρία έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Στο επόμενο λεπτό ο Μούσα με πολύ όμορφη ενέργεια σούταρε μέσα από την περιοχή και έφερε το ματς στα ίσια για την Νιγηρία.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον γκολκίπερ της Νιγηρίας και έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Αργεντινή.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως η Νιγηρία που μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο σουτ.

Το 3-2 για την Αργεντινή που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόχο στο 50' με το γόνατο. Σε κόρνερ από τα αριστερά ο Ιγκουαίν πήρε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα εν συνεχεία βρήκε στο γόνατο του αμυντικού της Αργεντινής και κατέληξε στα δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ