ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβαϊνστάιγκερ: "Οι Βραζιλιάνοι δεν είναι οι μάγοι του παρελθόντος"

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 04: Bastian Schweinsteiger of Germany celebrates after the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between France and Germany at Maracana on July 4, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Amin Mohammad Jamali/Getty Images)
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 04: Bastian Schweinsteiger of Germany celebrates after the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between France and Germany at Maracana on July 4, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Amin Mohammad Jamali/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ρωτήθηκε εάν φοβάται τον ημιτελικό με τη Βραζιλία, υπερθεματίζοντας τον τρόπο παιχνιδιού της "σελεσάο".

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται τη Βραζιλία για τον ημιτελικό του Μουντιάλ, αφήνοντας αιχμές για το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της "σελεσάο" και την αντιμετώπιση που έχουν από τους διαιτητές.

" Η εθνική Γερμανίας έχει βελτιωθεί από το 2010. Έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Είναι η ιδανική ευκαιρία να κερδίσω κάποιον τίτλο. Εάν όλα εξελιχθούν καλά, ίσως μπορώ να παίξω και στο επόμενο Μουντιάλ, οπότε δεν είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Είμαι υπέρ του να υπάρχει σκληρό παιχνίδι, αλλά να είναι υγιές. Κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο, όπως στη περίπτωση του Νεϊμάρ.

Αλλά οι Βραζιλιάνοι δεν είναι οι μάγοι του παρελθόντος. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, και τωρινή εθνική παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες. Είναι επίσης σκληροί και πρέπει αυτό να το λάβουμε υπόψιν. Και εμείς και οι διαιτητές", δήλωσε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ για τον μεγάλο ημιτελικό της Τρίτης απέναντι στη Βραζιλία, στο "Εστάντιο Μινεϊράο" του Μπέλο Οριζόντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ