ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Πικρή γεύση μόνο για σήμερα"

Σάντος: "Πικρή γεύση μόνο για σήμερα"
INTIME SPORTS

Στην Εθνική ομάδα υπάρχει μια πικρή γεύση, αλλά μόνο για σήμερα, καθώς από την Τετάρτη (16/10) το μυαλό θα είναι στα μπαράζ και στην πρόκριση σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.

Στην Εθνική ομάδα υπάρχει μια πικρή γεύση, αλλά μόνο για σήμερα, καθώς από την Τετάρτη (16/10) το μυαλό θα είναι στα μπαράζ και στην πρόκριση σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου:

" Στα πρώτα 15 λεπτά μπήκαμε όπως θέλαμε κοντά σε σε αυτό που ζητάμε. Πίεση στην άμυνα και αναγκάσαμε το Λιχτενστάιν να κάνει λάθη. Στην επίθεση προσπαθούσαμε με συνδυασμούς και με τρίγωνα και έτσι προήλθε το γκολ. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο.

Μετά το 15' ξαναγυρίσαμε σε στατικό ποδόσφαιρο, χωρίς πολλές κινήσεις, το Λιχτενστάιν ισορρόπησε αλλά δεν απείλησε, σε τελική ανάλυση είμαστε δίκαιοι νικητές, αλλά είναι κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε κάποια παραπάνω καλά διαστήματα.

Η τελική γεύση είναι σχετικά πικρή αλλά μόνο για σήμερα. Από αύριο κοιτάμε το μπαράζ και είμαι απόλυτα πεπεισμένος, έχοντας μεγάλη πίστη στις δυνατότητες των παικτών ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας".

Για το αν ενημερωνόταν για το ματς της Βοσνίας: " Δεν χρειάζονταν καν να ενημερωθώ. Κατάλαβα από την αντίδραση του κόσμου τι γίνονταν στο άλλο ματς".

Για την ψυχολογία της ομάδας στα αποδυτήρια μετά το ματς: " Σίγουρα υπάρχει μια πίκρα, θλίψη, απογοήτευση, όλοι πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Πλέον αυτό δεν έγινε και πρέπει να κοιτάξουμε τα μπαράζ".

Για την εμφάνιση του Καραγκούνη: " Τον καραγκούνη εννοείται ότι τον υπολογίζουμε. Ήταν καλή η απόδοση του".

Για το που οφείλονται τα κενά διαστήματα της Εθνικής: " Η άποψη μου είναι ότι όσο πιο πολύ ομαδικά προσπαθούμε να παίξουμε, όσο προσπαθούμε να έχουμε κίνηση τόσο πιο καλά θα πετυχαίνουμε.

Όταν δεν έχουμε κινητικότητα, θα έχουμε προβλήματα στον επιθετικό τομέα και θα τρέχουμε στον αμυντικό που επηρεάζει τον επιθετικό".

Για τον Μήτρογλου και αν θα τον προετοιμάσει κατάλληλα για το μπαράζ: " Τους παίκτες θα τους δω ξανά σε τρεις εβδομάδες και αυτή είναι μια από τις δυσκολίες που νιώθω. Αν μπορούσα, Τρίτη Τετάρτη θα του μίλαγα.

Τώρα σε ένα μήνα που θα ξαναέρθει δε νομίζω ότι θα του μιλήσω. Την ξέρουμε αυτή την δυσκολία και στα μπαράζ πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση".

Αν έχει καμία προτίμηση στα μπαράζ: " Ακόμη δεν ξέρουμε ποιες είναι οι ομάδες. Θα περιμένουμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα μετά την κλήρωση. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο για να είμαστε έτοιμοι.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δόση απογοήτευσης. Η ποιότητα δεν ήταν τόσο καλή αλλά όσον αφορά την βαθμολογία ήμασταν πολύ κοντά στο τέλος. Λίγες ομάδες κατάφεραν τέτοια συγκομιδή.

Αν μιλάγαμε για μια ευρωπαϊκή φάση τώρα θα πανηγυρίζαμε γιατί θα ήμασταν στους καλύτερους δεύτερους. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε προσπάθεια παικτών που έκαναν πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή. Αλλά πρέπει να αποδώσουμε και τα εύσημα στους Βόσνιους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ