ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηφίστε τον MVP μέσω Twitter!

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring their third goal against Paraguay in a 2014 World Cup qualifying soccer match in Cordoba September 7, 2012.         REUTERS/Marcos Brindicci (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER)
Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring their third goal against Paraguay in a 2014 World Cup qualifying soccer match in Cordoba September 7, 2012. REUTERS/Marcos Brindicci (ARGENTINA - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Μουντιάλ και social media πάνε (πλέον) μαζί. Απόδειξη ότι ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει τον MVP για κάθε αγώνα μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Twitter. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Μουντιάλ έρχεται ολοένα και πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες, με την τελευταία απόδειξη να είναι το γεγονός πως οι φίλαθλοι θα είναι εκείνοι που θα αναδεικνύουν τον καλύτερο παίκτη και στα 64 παιχνίδια που θα λάβουν χώρα για 31 ημέρες στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε η ίδια η FIFA, γνωστοποιώντας πως ο κόσμος θα μπορεί κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου των αγώνων να επιλέγει τον κορυφαίο παίκτη της αναμέτρησης χρησιμοποιώντας το hashtag #ManoftheMatch και την αναφορά @FIFAcom για να επικυρώσει την επιλογή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ