ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περίμεναν Ρονάλντο, τους βγήκε η Κόστα Ρίκα!

Περίμεναν Ρονάλντο, τους βγήκε η Κόστα Ρίκα!

Στο αεροδρόμιο "Καμπίνας" του Σάο Πάουλο όλοι περίμεναν να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην άφιξη της εθνική Πορτογαλίας, αλλά στον διάδρομο εμφανίστηκε παίκτης άλλης αποστολής.

Στο αεροδρόμιο "Καμπίνας" του Σάο Πάουλο, όλοι περίμεναν την άφιξη της αποστολής της εθνικής Πορτογαλίας αλλά τελικά ήταν αυτή της Κόστα Ρίκα που έκανε την εμφάνισή της με τον πρώτο εξερχόμενο ,Νταβίντ Μιρί, να προκαλεί απογοήτευση.

Η καθυστέρηση της πτήσης όπου επέβαινε η εθνική Πορτογαλίας με προορισμό το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μπέρδεμα με τις ανακοινώσεις καθώς ήταν η αποστολή της Κόστα Ρίκα που έφτασε πρώτη.

Και αντί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτος έφτασε ο Νταβίντ Μιρί της Κόστα Ρίκα που ήταν άθελά του και ο δέκτης όλων των παραπόνων και της περιρρέουσας απογοήτευσης.

"Είμαι εδώ για να δω τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αντί γι αυτόν, είδα κάποιον Κοσταρικανό", ήταν οι πρώτες εκφράσεις που κατέγραψαν τα βραζιλιάνικα Μέσα με ένα μικρό φίλο του Ρονάλντο να ξεσπά σε κλάματα.

Και να φανταστείτε ο Νταβίντ Μιρί βρέθηκε τελευταία στιγμή στο Μουντιάλ αντικαθιστώντας τον Ενιέρ Μόρα που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Περίμεναν Ρονάλντο, τους βγήκε η Κόστα Ρίκα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ