ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει φαβορί η Βραζιλία

Παραμένει φαβορί η Βραζιλία

Η Βραζιλία, μετά την λήξη της φάσης των ομίλων, παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ακολουθούν η Αργεντινή και η Γερμανία.

Μετά την λήξη της πρώτης φάσης του Μουντιάλ η Βραζιλία παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα infostrada, οι εκτιμήσεις πριν το τουρνουά για τις ομάδες που είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να φθάσουν στα ημιτελικά άλλαξαν από την στιγμή που αποκλείστηκε η Ισπανία.

Την θέση της πήρε η Ολλανδία ως νικήτρια του δεύτερου ομίλου. Οι "οράνιε" μαζί με την Ελλάδα και τις ΗΠΑ αύξησαν τις πιθανότητες τους για πρόκριση στα προημιτελικά. Το πιο δύσκολο έργο το έχουν οι Αμερικανοί με αντίπαλο το Βέλγιο.

Η Γερμανία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει στα προημιτελικά 87%, η Αργεντινή 76%, η Βραζιλία 73%, η Γαλλία 67%, η Ολλανδία 64%, η Γαλλία 58%, η Κολομβία 54% και οι ΗΠΑ 50%.

Όσον αφορά τη νικήτρια ομάδα του Μουντιάλ, η Βραζιλία είναι το φαβορί με 23.4%, η Αργεντινή 19.3%, η Γερμανία 15.6%, η Ολλανδία με 10.5%, Κολομβία 5.4%. Οι πιθανότητες η παγκόσμια πρωταθλήτρια να είναι μία από τις Βραζιλία, Αργεντινή, Γερμανία και Ολλανδία ξεπερνούν το 70%.

Παραμένει φαβορί η Βραζιλία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ