ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι "λεγεωνάριοι" της Ρουμανίας για τα μπαράζ

Οι "λεγεωνάριοι" της Ρουμανίας για τα μπαράζ

Ο Βίκτορ Πιτούρκα έκανε την προεπιλογή όσων Ρουμάνων αγωνίζονται εκτός της χώρας τους, εν όψει των αγώνων μπαράζ με την Ελλάδα. Μέσα Λάζαρ και Γκοϊάν, έξω ο Μούτου.

Ανακοινώθηκαν από τον Βίκτορ Πιτούρκα οι Ρουμάνοι διεθνείς που αγωνίζονται εκτός της χώρας τους και θα βρίσκονται στην προεπιλογή για τους αγώνες μπαράζ με την Ελλάδα στις 15 και 19 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για 15 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι και δύο "δικοί μας", ο Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ και ο Ντορίν Γκοϊάν του Αστέρα Τρίπολης, ενώ εκτός λίστας έμεινε ο Άντριαν Μούτου, ένα από τα μεγάλα αστέρια του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, οι 15 "λεγεωνάριοι" που κλήθηκαν από τον Πιτούρκα: Μπόγκνταν Λόμποντ (Ρόμα), Ντορίν Γκοϊάν (Αστέρας Τρίπολης), Βλαντ Κίρικες (Τότεναμ), Ράζβαν Ρατ (Γουέστ Χαμ), Ράζβαν Κοτσίς (Χόβερλα), Κοστίν Λάζαρ (ΠΑΟΚ), Μπανέλ Νικολίτα (Σεντ Ετιέν), Γκάμπριελ Τόρζε (Εσπανιόλ), Αλεξάντρου Μαξίμ (Στουτγάρδη), Γκεόργκε Μπούκουρ (Κουμπάν Κρασνοντάρ), Γκεόργκε Γκρόζαβ (Τέρεκ Γκρόζνι), Κλαούντιου Κεσερού (Μπαστιά), Μπόγκνταν Στάνκου (Γκεντσλερμπιρλίγι), Τσίπριαν Μάρικα (Χετάφε), Μάριους Νικουλάε (Χόβερλα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ