ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Χάμες Ροντρίγκες στα χνάρια του Πελέ

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 28:  James Rodriguez of Colombia celebrates scoring his team's second goal and his second of the game during the 2014 FIFA World Cup Brazil round of 16 match between Colombia and Uruguay at Maracana on June 28, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Fabrizio Bensch - Pool/Getty Images)
Πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ με 5 γκολ ο Χάμες Ροντρίγκες GETTY IMAGES

Ο Ροντρίγκες είναι η έκπληξη του Μουντιάλ και τα στατιστικά δείχνουν ότι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών.

Ο επιθετικός της Κολομβίας Χάμες Ροντρίγκες έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε τέσσερα παιχνίδια στο Μουντιάλ έχει βάλει πέντε γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

Το πρώτο από τα δύο γκολ που έβαλε στη νίκη επί της Ουρουγουάη και την πρόκριση της Κολομβίας στα προημιτελικά της διοργάνωσης θεωρείται μέχρι στιγμής το καλύτερο του Μουντιάλ.

Τα στατιστικά του είναι καλύτερα σε σύγκριση με τον Κρόιφ ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή σε Μουντιάλ σε τέσσερα ματς είχε 2 γκολ και 2 ασίστ. Ο Μαραντόνα στον ίδιο αριθμό αγώνων είχε δύο γκολ ενώ ο Πελέ είχε 6 γκολ και μία ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ