ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο τσολιάς και το τιμημένο

Ο τσολιάς και το τιμημένο
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρέθηκε στην Ομόνοια λίγα λεπτά μετά την πρόκριση της Ελλάδας στους "16" του Μουντιάλ και κατέγραψε τους πανηγυρισμούς χιλιάδων Ελλήνων για την σπουδαία αυτή επιτυχία (video).

Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ο Χολέμπας από αριστερά γυρίζει την μπάλα στον Σαμαρά. Ο Έλληνας φορ ανατρέπεται στην προσπάθεια του να σουτάρει και αναλαμβάνει το σημαντικότερο, μέχρι το επόμενο, λάκτισμα της καριέρας του.

Ο Μπαρί προσπαθεί με τανζανιές να παίξει με την ψυχολογία του. Ο "Σαμ" δεν τον... βλέπει. Λίγα μέτρα φόρα και ένα σίγουρο χτύπημα από τα 11 βήματα είναι αρκετά για να εκτελέσουν την Ακτή Ελεφαντοστού των σπουδαίων Τουρέ, Ντρογκμπά, Ζερβινιό και Μπαρί, στέλνοντας την Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "16" ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου .

Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση της Εθνικής

Τα ξέφρενα πανηγύρια ξεσπάνε εντός του "Estadio Castelao", συνεχίζονται έξω από αυτό από τους Έλληνες εκδρομείς, προχωράνε στην Ευρώπη και καταλήγουν στην χώρα μας . Χιλιάδες Έλληνες συρρέουν στην Ομόνοια προκειμένου να εκδηλώσουν την χαρά τους για την σπουδαία αυτή πρόκριση της Εθνικής.

Χαμός από κορναρίσματα, καπνογόνα, καμμένα λάστιχα, μηχανές που δουλεύουν στους κόφτες και συνθήματα.

"Έτσι @#%$ αυτοί που σας χρωστάνε", "Είναι βαριά η... φούστα του τσολιά", "Ελλάς ολέ ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ", "Σήκωσε το, το... τιμημένο" και κάπως έτσι η νύχτα κυλάει σε ένα κλίμα ξέφρενου ενθουσιασμού.

Το Sport24.gr ήταν εκεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ