ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσάμπ: "Να αποφύγουμε Σουηδία ή Πορτογαλία"

Ντεσάμπ: "Να αποφύγουμε Σουηδία ή Πορτογαλία"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει αποδεχθεί την μοίρα της Γαλλίας να αγωνιστεί στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει συμβιβαστεί με την 2η θέση του ομίλου και την υποχρέωση της Γαλλίας να παίξει στα πλέι οφ ώστε να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία.

Η Γαλλία θα δώσει όπως όλα δείχνουν αγώνες μπαράζ για να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρωτοπόρος του ομίλου Ισπανία υποδέχεται την Γεωργία και λογικά θα πάρει τον βαθμό που χρειάζεται για να προκριθεί στο Μουντιάλ.

Ο προπονητής της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Φινλανδία αναγνώρισε την δυσκολία πρόκρισης της Γαλλίας ως πρώτη του ομίλου και εξέφρασε τον προβληματισμό του σε περίπτωση που η Γαλλία κληρωθεί να αντιμετωπίσει στα μπαράζ μία εκ των Πορτογαλία και Σουηδία.

" Πάντα προετοιμάζω την Γαλλία για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ότι σήμερα (15/10) οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας και θα πρέπει να παίξουμε στα πλέι οφ. Η Ισπανία έχει την μοίρα στα χέρια της, και δεν εξαρτάται από εμάς.

Με όλο τον σεβασμό στην διαδικασία των μπαράζ κάθε ομάδα θα ήθελε να τα αποφύγει. Δεν θέλω να αντιμετωπίσουμε την Σουηδία ή την Πορτογαλία αφού διαθέτουν παίκτες όπως ο Ρονάλντο και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ