ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντελ Μπόσκε: "Το Μουντιάλ ξεκινάει από την Γεωργία"

Ντελ Μπόσκε: "Το Μουντιάλ ξεκινάει από την Γεωργία"

Η Ισπανία ξεκινάει τους αγώνες της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Γεωργία. Διαβάστε τις δηλώσεις των Ισπανών.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Γεωργία με σκοπό να ξεκινήσει με νίκη την πορεία της προς τα τελικά του Μουντιάλ 2014 και να διατηρήσει το 13 αγώνων αήττητο σερί της, 11 εκ των οποίων είναι νίκες.

Για να βρεθούν οι κάτοχοι του τίτλου στα τελικά της Βραζιλίας θα πρέπει να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους δηλαδή τις Γαλλία, Φινλανδία, Λευκορωσία και Γεωργία.

Ο προπονητής Βιθέντε ντελ Μπόσκε αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και φροντίζει με τις δηλώσεις του να το τονίζει στους παίκτες του.

" Το Μουντιάλ δεν ξεκινάει το 2014 αλλά απέναντι στην Γεωργία στην Τιφλίδα. Για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας που κερδίσαμε στη Νότιο Αφρική θα πρέπει πρώτα να προκριθούμε στα τελικά.

Οι παίκτες γνωρίζουν ότι ξεκινάει μία σκληρή προκριματική φάση και δεν μπορούμε να είμαστε επιεικείς γιατί κάθε λάθος μετράει".

Ο Ίκερ Κασίγιας εμφανίζεται έτοιμος για τον αγώνα με τους Γεωργιανούς και την φάση των προκριματικών που φέρνει την κάτοχο του τίτλου να συμμετάσχει σε αυτήν.

" Είναι παράξενο να μην παίρνει η πρωταθλήτρια κόσμου το εισιτήριο απευθείας για τα τελικά αλλά αυτή είναι η απόφαση και πρέπει να την σεβαστούμε.

Θα είναι δύσκολο για κάποιον να σκεφτεί ότι δεν θα είμαστε στα τελικά και γι' αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά ότι θα πρέπει να δώσουμε το παρών. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκες απέναντι στην Γεωργία και την Λευκορωσία πριν αντιμετωπίσουμε την Γαλλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ