ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντελ Μπόσκε: "Στην Βραζιλία θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο"

Ντελ Μπόσκε: "Στην Βραζιλία θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο"

Η Ισπανία θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Μουντιάλ και ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε δηλώνει ότι οι "φούριας ρόχας" θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στην τελική φάση.

Την θέση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο θέλει να σιγουρέψει η Ισπανία που αντιμετωπίζει στο Αλμπαθέτε την Γεωργία και με ισοπαλία περνάει ως πρώτη από τον όμιλο της αφήνοντας την Γαλλία να μπει στην διαδικασία των μπαράζ για να προκριθεί στο Μουντιάλ.

Στην διάρκεια των προκριματικών η Ισπανία δέχτηκε κριτική για την απόδοση της η οποία δεν έφθασε τα στάνταρ περασμένων εμφανίσεων της. Χαρακτηριστικά η Ισπανία έχει πετύχει μόλις 12 γκολ τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα που προπορεύεται στην βαθμολογία του ομίλου της.

Ο προπονητής Βιθέντε ντελ Μπόσκε δηλώνει ότι η Ισπανία θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και θα εμφανιστεί βελτιωμένη στην Βραζιλία.

" Στο γκρουπ κάναμε ορισμένα παιχνίδια που δεν ήμασταν ευχαριστημένοι αλλά και παιχνίδια στα οποία ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Τον περασμένο Μάρτιο στο Παρίσι δείξαμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Οι αντίπαλοι μας θέλουν να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα είναι έτσι γιατί η κατοχή θα είναι μοιρασμένη.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι πολύ δυνατές και το Μουντιάλ είναι μια διαφορετική υπόθεση. Τα παιχνίδια είναι περισσότερο ανοικτά και έχουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση".

Ο αγώνας θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Αντρές Ινιέστα καθώς ο μέσος της Μπαρτσελόνα έχει γεννηθεί σε ένα χωριό του Αλμπαθέτε όπου μάλιστα υπάρχει και ένα άγαλμα προς τιμή του.

" Όταν έμαθα ότι αυτό το ματς θα γίνει εδώ ένιωσα πολύ χαρούμενος. Τα συναισθήματα μου για το μέρος αυτό είναι πολύ δυνατά", δήλωσε ο Ινιέστα.

Ο Ντελ Μπόσκε αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές ενόψει του αγώνα με την Γεωργία σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Λευκορωσία.

Ο Αλβάρο Νεγρέδο αναμένεται να πάρει την θέση βασικού αφού ο Μίτσου απέτυχε να εντυπωσιάσει στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα όπως και ο κεντρικός αμυντικός Ινίγο Λόπεθ, που κρίθηκε ικανός να αναπληρώσει τις απουσίες των Σέρχιο Ράμος και Πικέ που είναι τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ