ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεοναζί ο εισβολέας στο Γερμανία - Γκάνα (;)

Νεοναζί ο εισβολέας στο Γερμανία - Γκάνα (;)

Μπορεί η ταυτότητα του εισβολέα στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Γερμανία και την Γκάνα να μην έχει ταυτοποιηθεί, αλλά ο αφρικανικός Τύπος κάνει λόγο για νεοναζί.

Η ταυτότητα του εισβολέα που διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Γερμανία και την Γκάνα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη από τα κλιμάκια της FIFA, ωστόσο ΜΜΕ της Αφρικής κάνουν λόγο για νεοναζί, επικαλούμενα τα τατουάζ στο σώμα του.

Η FIFA υποσχέθηκε να εξετάσει ενδελεχώς τις κατηγορίες και να βγάλει πόρισμα, όπως δήλωσε η Ντέλια Φίσερ, διευθύντρια του τμήματος επικοινωνίας της ομοσπονδίας: "Έχουμε ξεκάθαρη θέση εναντίον του ρατσισμού. Θα μεταβιβασθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας. Πάντα συγκεντρώνουμε τις ενδείξεις στην Επιτροπή. Εκεί θα αναλύσουν όλα τα στοιχεία. Δεν μπορώ να σχολιάσω. Εάν δουν κάποιο κίνητρο τέτοιο, θα ανοίξουν αμέσως οι διαδικασίες."

Μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει φωτογραφία με Γερμανούς φιλάθλους να επιθυμούν μία "άσπρη Γκάνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ