ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mπαλοτέλι: "Οι Άγγλοι δεν ξέρουν τι θα πει προημιτελικά"!

Mπαλοτέλι: "Οι Άγγλοι δεν ξέρουν τι θα πει προημιτελικά"!
© GETTY IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξαπέλυσε βέλη κατά της εθνικής Αγγλίας λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν συνιστά πραγματικό αντίπαλο για την Ιταλία.

"Η Αγγλία δεν μου δίνει την εντύπωση πως είναι μία ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν αρκετούς καλούς παίκτες αλλά δεν είναι πραγματικοί αντίπαλοι για την Ιταλία", τόνισε στην αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" και συμπλήρωσε:

"Δεν λέω πως η Ιταλία είναι το φαβορί για να κατακτήσει το Μουντιάλ αλλά έχουμε μενταλιτέ και έμπειρους παίκτες που μπορούν να εκπλήξουν τον κόσμο, ενώ η Αγγλία όχι.

Σε εμάς υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ δεν νομίζω ότι η Αγγλία έχει έστω έναν παίκτη που να ξέρει τι σημαίνει να περνάς στα προημιτελικά".

Mπαλοτέλι: "Οι Άγγλοι δεν ξέρουν τι θα πει προημιτελικά"!
© GETTY IMAGES

Μετά πάντως από τα όσα "έσουρε" στην Αγγλία, ο "Super Mario" φρόντισε να ρίξει τους τόνους λέγοντας για την αντίπαλο της "σκουάντρα ατζούρα" στην πρεμιέρα του Μουντιάλ (14/6):

"Πρέπει να σεβαστούμε την Αγγλία επειδή είναι σημαντικό να κάνουμε καλό ξεκίνημα. Έχουν ίσως 2-3 παίκτες που μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα αλλά αισθανόμαστε έτοιμοι για το Μουντιάλ και περιμένουμε να ξεκινήσουμε με νίκη".

Σημειώνεται πως Αγγλία και Ιταλία αντάμωσαν για τελευταία φορά στα προημιτελικά του Euro 2012, με την ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ