ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαστσεράνο: "Ο Μέσι είναι η σημαία μας"

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 25:  Lionel Messi of Argentina ands off the captain's armband to teammate Javier Mascherano as he exits the game during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil.  (Photo by Jeff Gross/Getty Images)
PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 25: Lionel Messi of Argentina ands off the captain's armband to teammate Javier Mascherano as he exits the game during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Jeff Gross/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο μίλησε ξανά για τη σπουδαιότητα της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής, αποκαλύπτοντας τι φοβάται από την αντίστοιχη της Ολλανδίας ενόψει του ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο μέσος της εθνικής Αργεντινής, Χαβιέρ Μαστσεράνο, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία από το παιχνίδι της εθνικής Ολλανδίας που τον ανησυχούν για τον ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων, ξεκαθαρίζοντας ότι εξαρτάται από την "αλμπισελέστε" το κατά πόσο θα περιορίσει τους "οράνιε".

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, του κόσμου, είναι η σημαία μας, αυτός που μας εμπνέει, αυτός που μας κάνει να πιστεύουμε, αυτός που μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό μας να γίνουμε πρωταθλητές γιατί είναι από άλλον πλανήτη. Αλλά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον υποστηρίξουμε. Είναι ένα παράδειγμα για όλους μας. ", δήλωσε ο Χαβιέρ Μαστσεράνο για τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και την εθνική Αργεντινής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε για τον ημιτελικό απέναντι στην εθνική Ολλανδίας.

"Είναι πολλά αυτά που μας ανησυχούν για τον ημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία, ίσως να έχει την καλύτερη αντεπίθεση στο Μουντιάλ. Επίσης, είναι μία ομάδα που αν της δώσεις χώρο, αν την αφήσεις να παίξει όπως αυτή θέλει μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά. Είναι πολύ καλή και στις στημένες φάσεις. Επιμένω, εξαρτάται από εμάς να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ