ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μανιάτης, Κατσουράνης έτρεξαν πιο πολύ

Μανιάτης, Κατσουράνης έτρεξαν πιο πολύ
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν ο παίκτης της Εθνικής με τα περισσότερα τρεξίματα στον αγώνα με την Κολομβία, ενώ πρώτος σε μεταβιβάσεις ήταν ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο φωτεινός πίνακας έδειξε 3-0 για την Κολομβία στον αγώνα με την Εθνική μας και ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει. Οι Λατινοαμερικάνοι ήταν οι θριαμβευτές, αυτοί είχαν την ουσία και καρπώνονται τα διθυραμβικά σχόλια για το επιβλητικό σκορ και το τρίποντο στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου.

Εντούτοις, ενδιαφέρον έχουν πάντα και τα νούμερα στους αγώνες, οι επιμέρους κατηγορίες, που πολλές φορές αποτυπώνουν μια πραγματικότητα, όπως αυτή εμφανίζεται στο χορτάρι. Δε λέμε πάντα, αλλά ενίοτε...

Κατ' αρχάς, η ομάδα του Πέκερμαν ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική από την Ελλάδα. Οι δυο ομάδες είχαν από 12 σουτ, εκ των οποίων οκτώ εντός εστίας για την Κολομβία και επτά για την Εθνική μας. Και όμως, οι αντίπαλοί μας σημείωσαν τρία γκολ έναντι κανενός για το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος.

Η κατοχή ήταν 46%-54% υπέρ της Ελλάδας, ενώ οι δυο ομάδες είχαν από τέσσερα κόρνερ. 19-14 τα φάουλ, με την Κολομβία να έχει κάνει τα περισσότερα. Βλέπετε, λοιπόν, μια ισορροπία σχετική σε κάποια επί μέρους στατιστικά, αλλά το αποτέλεσμα έδειξε άλλα. Και σε μια τελική, αυτό είναι που μετράει...

Από εκεί και πέρα, κοιτάζοντας τα τρεξίματα των διεθνών μας, πρώτος είναι σε χιλιόμετρα ήταν ο Γιάννης Μανιάτης με 10,666, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Κώστας Κατσουράνης με 10,618. Οι Σαμαράς (9,897), Τοροσίδης (9,796) και Χολέμπας (9,509) έκλεισαν την πρώτη πεντάδα. Αν πάντως λέγαμε ποιος διακρίθηκε στο ματς περισσότερο, αυτός ήταν αναμφίβολα ο "Τόρο".

Στον αντίποδα, ο Ροντρίγκες με 10,982 πρώτευσε σε αυτό το κομμάτι για την Κολομβία, οργώνοντας τον αγωνιστικό χώρο, ο Σάντσες με 10,606 ακολούθησε στην δεύτερη θέση, με τους Ιμπάρμο, Σούνιγκα και Ζαπάτα να κλείνουν την πεντάδα.

Αναφορικά με τις μεταβιβάσεις, πρώτος ήταν ο Κατσουράνης με 60 για την Ελλάδα και οι περισσότερες έγιναν στον Μανιάτη (14), ενώ με τη σειρά του 45 είχε ο δεύτερος Μανιάτης και οι περισσότερες προς τον Τοροσίδη (14). Οι Χολέμπας, (44), Τοροσίδης (43) και Μανωλάς (32) ακολούθησαν για την Εθνική μας που είχε στο σύνολο 377. Από την άλλη, ο Σούνιγκα με 56 ήταν πρώτος σε αυτό το κομμάτι για την Κολομβία και δέκα λιγότερες είχε ο Ροντρίγκες, με τους Λατινοαμερικάνους να έχουν 328.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ