ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λορίς: "Κανένα πρόβλημα με Μπενζεμά"

Λορίς: "Κανένα πρόβλημα με Μπενζεμά"

Τη στήριξη όλων έχει ο Καρίμ Μπενζεμά σύμφωνα με τον Ούγκο Λορίς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Ισπανία

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Καρίμ Μπενζεμά λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατάγεται από την Αλγερία, ξεκαθάρισε πως δε θέλει να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας και η αντίδραση του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας ήταν άμεση.

Ο Ούγκο Λορίς κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Ισπανία και είπε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μπενζεμά. Τον σεβόμαστε και είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Για την αναμέτρηση με τους Ισπανούς είπε: "Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Θα υποφέρουμε, αλλά γνωρίζουμε πώς να χτυπήσουμε την Ισπανία. Ελπίζω όταν τελειώσει το παιχνίδι να μην έχουμε μετανιώσει για κάτι".

Τέλος, για την απουσία του Κασίγιας σχολίασε: "Ο Κασίγιας θα αντικατασταθεί από έναν άλλο εξαιρετικό τερματοφύλακα. Δε νομίζω πως η απουσία του θα επηρεάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ