ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβ: "Πιο δύσκολα χωρίς τον Νεϊμάρ..."

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 4 : Germany's head coach Joachim Low during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match at Maracana in Rio de Janeiro, Brazil on July 4, 2014. (Photo by Metin Pala/Anadolu Agency/Getty Images)
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 4 : Germany's head coach Joachim Low during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match at Maracana in Rio de Janeiro, Brazil on July 4, 2014. (Photo by Metin Pala/Anadolu Agency/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Γιοακίμ Λεβ χαρακτήρισε πιο δύσκολη αντίπαλο την εθνική Βραζιλίας, μετά την απουσία του Νεϊμάρ από τον ημιτελικό της Τρίτης.

Ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει από τον μεγάλο ημιτελικό της "σελεσάο" με τη Γερμανία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των "πάντσερ", Γιοακίμ Λεβ, να τονίζει ότι αυτό το γεγονός προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία στο έργο που θα έχει η ομάδα του, στο "Εστάντιο Μινεϊράο" του Μπέλο Οριζόντε.

"Η Βραζιλία είναι πιο δύσκολη αντίπαλος χωρίς τον Νεϊμάρ. Έχει παραμείνει ελάχιστο από το παραδοσιακό παιχνίδι της Βραζιλίας που γνωρίζουμε.

Εμείς πάντως, είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην εθνική ομάδα της χώρας που διοργανώνει το Μουντιάλ. Η Βραζιλία παίζει διαφορετικά από το παρελθόν, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε πάρα πολύ.", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ