ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβ: "Mε την Αυστρία κάναμε λάθη"

Λεβ: "Mε την Αυστρία κάναμε λάθη"

Ο Γιοακίμ Λεβ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι η Γερμανία δεν ήταν αυτή που περίμενε απέναντι στην Αυστρία.

Η Γερμανία νίκησε την Αυστρία με 2-1 στο Πράτερ της Βιέννης αλλά η απόδοση της δεν ικανοποίησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό των "πάντσερ" αλλά και τους ίδιους τους παίκτες.

Ο Λεβ αναφέρθηκε στα λάθη της Γερμανίας μετά το 2-0 που επέτρεψαν στην Αυστρία να μειώσει και να απειλήσει τους Γερμανούς.

" Είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε το 3-0 και θα έπρεπε να το είχαμε κάνει. Οι αντίπαλοι μας είχαν πολύ ενέργεια αλλά κουράστηκαν μετά από περίπου μία ώρα -70 λεπτά και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε τρίτο γκολ και εκεί θα τελείωνε το παιχνίδι. Αντίθετα, τους δώσαμε χώρο να επιτεθούν και κάναμε πολλά λάθη.

Δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μην θέλει η Αυστρία να κερδίσει περισσότερο από αυτό εναντίον μας. Αυτό τους δίνει κίνητρο. Δεν είχαμε σιγουριά στο παιχνίδι μας κυριάρχησε ο εκνευρισμός και δεν αντιμετωπίσαμε με σωστό τρόπο την κατάσταση".

Ο Σάμι Κεντίρα, δήλωσε ικανοποιημένος με τους βαθμούς της νίκης: " Eίμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη αλλά όχι με τον τρόπο που αυτό επιτεύχθηκε.

Βρεθήκαμε 2-0 μπροστά στο σκορ και μετά αφήσαμε την Αυστρία να μπει στο παιχνίδι κάνοντας λάθη από την μεριά μας. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί".

Με τις δηλώσεις του Σάμι Κεντρία και του Γιοακίμ Λεβ συμφωνεί και ο Τόμας Μίλερ: " Kάναμε λάθη και επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να σκοράρει. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ