ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμπαρντ: "Οι νέοι έδωσαν ρυθμό στην Αγγλία"

Λάμπαρντ: "Οι νέοι έδωσαν ρυθμό στην Αγγλία"
PHOTOGRAPH: RICHARD SELLERS/SPOR

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έδωσε τα εύσημα στους νεαρούς Τομ Κλέβερλέι και Άλεξ Τσάμπερλέιν για την απόδοση τους μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Μολδαβίας.

Η Αγγλία νίκη εύκολα 5-0 την Μολδαβία στον πρώτο αγώνα των "λιονταριών για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 που θα διεξαχθεί στην Βραζιλία.

Στις δηλώσεις του ο Λάμπαρντ αναγνώρισε την θετική επίδραση που είχαν οι νεαροί συμπαίκτες του Τομ Κλέβερλέι και Άλεξ Τσάμπερλέιν στη νίκη εναντίον των Μολδαβών.

" Ο Κλέβερλέι έπαιξε με μυαλό στο κέντρο. Είναι χαρά να αγωνίζεσαι δίπλα του και σε τόσο μικρή ηλικία θα αφήσει εποχή αν συνεχίσει έτσι και τα επόμενα χρόνια.

Ο Άλεξ ήταν υπέροχος. Έδωσε ρυθμό στην ομάδα με την ταχύτητα του στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις νεαρούς παίκτες να αγωνίζονται όπως αυτοί οι δύο για την Εθνική Αγγλίας".

Ο άσος της Τσέλσι σημείωσε δύο γκολ στο συγκεκριμένο ματς και στις δηλώσεις του για την συνέχεια των προκριματικών δήλωσε: " Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Όπου και αν παίζουμε θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πατήσαμε φρένο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι φυσιολογικό από την στιγμή που ήμασταν 3-0 μπροστά στο σκορ και σε λίγες ημέρες έχουμε άλλον αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε υψηλούς ρυθμούς και με την Ουκρανία την ερχόμενη Τρίτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ