ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξενύχτι στο νοσοκομείο για Νεϊμάρ

Ξενύχτι στο νοσοκομείο για Νεϊμάρ
© AFP/GETTY IMAGES

Η αγάπη των Βραζιλιάνων για τον Νεϊμάρ είναι τόσο μεγάλη ώστε αρκετοί φίλοι της "Σελεσάο" να βρεθούν έξω από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ο παίκτης μετά τον τραυματισμό του (φωτογραφίες+video).

"Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ δεν είναι τόσο σοβαρός, υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όμως θα πρέπει το πόδι του παραμείνει ακινητοποιημένο για να γίνει η αποθεραπεία του.

Το ακριβώς διάστημα για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο είναι τέσσερις με έξι εβδομάδες αλλά είναι πολύ νωρίς να το πούμε με απόλυτη σιγουριά. Ας περιμένουμε για λίγα ακόμα τεστ.

Ξενύχτι στο νοσοκομείο για Νεϊμάρ
© AP

Αυτή είναι η πρώτη διάγνωση που είχαμε. Αρχικά, ξέρουμε ότι δεν είναι σε θέση να παίξει στο Μουντιάλ από εδώ και πέρα", δήλωσε ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, ο οποίος εξέτασε τον παίκτη στο νοσοκομείο "Sao Carlos".

Ξενύχτι στο νοσοκομείο για Νεϊμάρ
© AFP/GETTY IMAGES

Δείγμα πάντως της αγάπης που τρέφουν οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι για τον Νεϊμάρ είναι πως σε μία δύσκολη στιγμή για αυτόν δεν τον άφησαν μόνο αλλά πέρα από τα αμέτρητα μηνύματα στήριξης μέσω των social media, αρκετοί από αυτούς πήγαν ακόμα και στο νοσοκομείο για να τον δουν.

Ξενύχτι στο νοσοκομείο για Νεϊμάρ
© GETTY IMAGES

Οι εικόνες με τους -στενοχωρημένους- οπαδούς της "Σελεσάο" να περιμένουν υπομονετικά έξω από το νοσοκομείο "Sao Carlos" της Φορταλέζα είναι χαρακτηριστικές, με τον Νεϊμάρ να αποτελεί τον πλέον δημοφιλή παίκτη της εθνικής ομάδας και τον κόσμο να μην κρύβει την απογοήτευσή του στο άκουσμα της σοβαρότητας του τραυματισμού του.

Ο Νεϊμάρ φτάνει στο νοσοκομείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ