ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και τώρα... τρέχει ο Ντιέγκο Κόστα

Και τώρα... τρέχει ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα εξετάστηκε λεπτομερώς τη Δευτέρα από το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομοσπονδίας και διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός για περίπου 15 ημέρες.

"Τρέχει" για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ο Ντιέγκο Κόστα. Ο Ισπανός επιθετικός προσθέτει έναν πονοκέφαλο στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ο οποίος καλείται να αποφασίσει το αν και κατά πόσο θα πάρει μαζί του στο Μουντιάλ τον φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο εκλέκτορας της "φούρια ρόχα" έχει καταστήσει σαφές πως δεν προτίθεται να έχει μαζί του παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι για το μεγάλο "ραντεβού" τον ερχόμενο μήνα και σίγουρα ο Κόστα για τις επόμενες 15 ημέρες θα είναι στα... πιτς.

Με δεδομένο μάλιστα πως σε 18 ημέρες από σήμερα η Ισπανία πέφτει στις μάχες του Μουντιάλ, κάνει δύσκολη την απόφαση του Ντελ Μπόσκε, ο οποίος θα πρέπει να κάνει... έκπτωση σε όσα είπε, παίρνοντάς τον μαζί του και ρισκάροντας.

Ο 25χρονος εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής του ομάδας, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, που δεν έχει ξεπεραστεί. Ο τελικός του Champions League και η αλλαγή του μόλις στο 9ο λεπτό είναι ενδεικτική.

Ναι μεν δεν έχει υποστεί υποτροπή, αλλά η θλάση του θα χρειαστεί 15 ημέρες για να περάσει και το δίλημμα είναι μεγάλο. Πάντως, δεν φαντάζει διόλου απίθανο το σενάριο να χάσει το Μουντιάλ, αν ο Ντελ Μπόσκε κρίνει πως υπάρχουν άλλοι παίκτες που θα μπορέσουν να αποδώσουν στο 100% από το πρώτο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ