ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προαναγγελία της Δευτέρας

Η προαναγγελία της Δευτέρας
Ενγιάμα Κλόζε Μπενζεμά

Δυο αναμετρήσεις την Δευτέρα για τη φάση των "16" του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Γαλλία - Νιγηρία στις 19:00 και Γερμανία - Αλγερία στο 23:00. Διαβάστε τα τελευταία νέα.

Γαλλία και Γερμανία θα βρουν απέναντι τους Νιγηρία και Αλγερία αντίστοιχα στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στους "8" του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ας περάσουμε να δούμε τα τελευταία νέα των τεσσάρων ομάδων.

Γαλλία - Νιγηρία 19:00 (Sport24.gr και ΝΕΡΙΤ)

Η ομάδα του Ντεσάμπ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, βρίσκει δίχτυα και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ειδικότερα μετά τους αποκλεισμούς σοκ). Ο Γάλλος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον κεντρικό αμυντικό Σακό, με τον Κοσιελνί να είναι έτοιμος για να τον αντικαταστήσει.

Στην αντίπερα όχθη η Νιγηρία έδειξε λίγο καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια και πέρασε στην επόμενη φάση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν εγγυήσεις από την ομοσπονδία πως θα πληρωθούν το πριμ πρόκρισης, κάτι που ίσως παίξει ρόλο στην ισορροπία των σχέσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών (το είδαμε και στην Γκάνα).

Εκτός θα μείνει ο μεσοεπιθετικός Μπαμπατούντε και έχει ενδιαφέρον να δούμε από ποιον θα αντικατασταθεί.

Γερμανία - Αλγερία 23:00 (Sport24.gr και ΝΕΡΙΤ)

Έχει κάποια μικρά προβληματάκια ο Γιόακιμ Λεβ για το ματς με την Αλγερία και λογικά δεν θα ρισκάρει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. ο Ποντόλσκι υποφέρει από ενοχλήσεις, όπως και ο Μπόατενγκ για τον οποίο, ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός δεν ανησυχεί.

Σε αυτό το ματς χρόνο αναμένεται να πάρει ο Κλόζε, με σκοπό να σπάσει το ρεκόρ του Ρονάλντο, ενώ ο Μίλερ θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων.

Ο Χαλίλχοτζιτς από την άλλη πλευρά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Μάλιστα επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Μπουγκέρα την κατάλληλη στιγμή. Αξίζει να σημειώσουμε πως πολλοί από τους ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν αυστηρή νηστεία, αφού αυτή την περίοδο είναι θρησκευτική εορτή (Ραμαζάνι).

" ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ