ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H πανηγυρική selfie της Γερμανίας

H πανηγυρική selfie της Γερμανίας

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ εκτόξευσε στον 7ο ουρανό τους παίκτες της Γερμανίας. Δείτε την φωτογραφία με την οποία γιόρτασαν τη νίκη επί της Γαλλίας αλλά και το tweet με νόημα του Ποντόλσκι.

"Ναι!! Τα καταφέραμε! Μπορεί να έρθει τώρα ο ημιτελικός!!", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Λούκας Ποντόλσκι, μήνυμα που συνόδευσε με φωτογραφία από τα αποδυτήρια μαζί με τους Μάνουελ Νόιερ και Τόμας Μίλερ, ενώ στη συνέχεια οι τρεις τους μαζί έβγαλαν πανηγυρική selfie έχοντας για... παρέα και τους Εζίλ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ και Μπόατενγκ.

"Περάσαμε υπέροχα στο Ρίο. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε εδώ σύντομα...", έγραψε ο Γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός, κάνοντας φυσικά αναφορά στον τελικό της 13ης Ιουλίου ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Από την πλευρά του, ο Γιόακιμ Λεβ δήλωσε για τη νίκη της Γερμανίας ( 1-0 με γκολ του Ματς Χούμελς στο 12' ) που την έφερε στα ημιτελικά:

"Σε ένα τουρνουά όπως το Μουντιάλ οι ημιφιναλίστ είναι πάντα ομάδες με μεγάλη ποιότητα και εμείς βρισκόμαστε εδώ για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Είμαι ευτυχισμένος για μας και τον κόσμο μας. Είμαστε ξανά μέσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ