ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αντίθετη γνώμη του Καναβάρο

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 18: Head coach Louis van Gaal of the Netherlands looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Australia and Netherlands at Estadio Beira-Rio on June 18, 2014 in Porto Alegre, Brazil.  (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images)
PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 18: Head coach Louis van Gaal of the Netherlands looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Australia and Netherlands at Estadio Beira-Rio on June 18, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Η κίνηση του Φαν Χάαλ να αντικαταστήσει τον Σίλεσεν με τον Κρουλ στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Κόστα Ρίκα βρήκε πολλούς υποστηρικτές αλλά και έναν που διαφωνεί κάθετα, τον Φάμπιο Καναβάρο.

Μιλώντας στην "Globo Esporte", ο θρύλος της "Σκουάντρα Ατζούρα" και του ιταλικού ποδοσφαίρου, Φάμπιο Καναβάρο, άσκησε κριτική στον Φαν Χάαλ για την επιλογή του να αλλάξει τον Σίλεσεν με τον Κρουλ για την διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Ο Καναβάρο τόνισε πως πλέον ο Σίλεσεν θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς ξέροντας πως δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Ολλανδίας στο 100%.

"Όλοι αντιμετωπίζουν τον Φαν Χάαλ σαν να είναι μάγος γι' αυτή την κίνηση, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Είναι ασέβεια για τον τερματοφύλακα (Σίλεσεν) αυτό που συνέβη. Ποιος θα είναι βασικός στο επόμενο παιχνίδι;

Φανταστείτε αυτόν τον γκολκίπερ, να πρέπει να κάτσει κάτω από τα γκολπόστ στο επόμενο ματς, γνωρίζοντας πως ουσιαστικά δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στο 100%", τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ