ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιοσίντα: "Να σκοράρουμε πάλι πρώτοι"

RECIFE, BRAZIL - JUNE 14: Die Serey of the Ivory Coast controls the ball against Maya Yoshida of Japan during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match  between the Ivory Coast and Japan at Arena Pernambuco on June 14, 2014 in Recife, Brazil.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)
RECIFE, BRAZIL - JUNE 14: Die Serey of the Ivory Coast controls the ball against Maya Yoshida of Japan during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between the Ivory Coast and Japan at Arena Pernambuco on June 14, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ιάπωνας αμυντικός, Μάγια Γιοσίντα, τόνισε ότι στόχος της εθνικής του ομάδας είναι να πετύχει ξανά πρώτη το γκολ στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, αλλά να αντιδράσει διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Η εθνική Ιαπωνίας αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Σάο Πάουλο με προορισμό το Νατάλ, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα, με τον αμυντικό των "σαμουράι", Μάγια Γιοσίντα, να τονίζει ότι το πάνω χέρι για την νίκη θα το έχει η ομάδα που θα πετύχει πρώτη γκολ.

"Επειδή και εμείς και η Ελλάδα, χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς και θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ συγκεντρωμένοι.

Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το πρώτο γκολ και μετά να συνεχίσουμε να πιέζουμε για να μην βρεθούμε πάλι προ εκπλήξεως, όπως με την Ακτής Ελεφαντοστού", τόνισε ο Μάγια Γιοσίντα κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο του Σάο Πάουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ