ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε την ανατροπή η Χιλή

Έκανε την ανατροπή η Χιλή
Χιλή

Η Χιλή ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην Αίγυπτο και πήρε τη νίκη, ενώ η Ουρουγουάη νίκησε με 1-0 την Βόρεια Ιρλανδία στο Μοντεβιδέο (βίντεο).

Αρκετά φιλικά παιχνίδια είχαμε την Παρασκευή το βράδυ. Για τα ματς Αγγλία - Περού, Ισπανία Βολιβία και Ελβετία - Τζαμάικα ενημερωθήκατε νωρίτερα.

Στη συνέχεια είχαμε δυο ακόμα παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

Χιλή - Αίγυπτος 3-2

Οι "Φαραώ" προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 με τους Σαλάχ και Καμάρ να σκοράρουν δυο τέρματα που μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Στη συνέχεια, ωστόσο, η Χιλή ανέβασε αρκετά την απόδοση της αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Αιγύπτου να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Αυτό δεν έφτασε όμως στην Αίγυπτο που τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2. Ο Αλέξις Σάντσες έφτιαξε και τα τρία τέρματα της ομάδας του, δίνοντας δυο ασίστ στον Βάργκας (2-2 και 3-2), όπως και στον Ντίας που μείωσε αρχικά σε 2-1.

Ουρουγουάη - Βόρειος Ιρλανδία 1-0

Το Estadio Centenario ήταν γεμάτο με 50.000 κόσμο οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά την Ουρουγουάη. Το ματς δεν είχε πολλές συγκινήσεις, όμως οι γηπεδούχοι νίκησαν με το φτωχό 1-0 χάρη στο γκολ του Στουάνι στο 62' μετά από ασίστ του Καβάνι.

Εκείνο που κρατάμε από το ματς είναι η συμμετοχή του Σκοτ για την Ιρλανδία. Έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ μετά από 78 χρόνια που παίζει με την εθνική Β. Ιρλανδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ