ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανησυχία στην Βραζιλία για Νεϊμάρ

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 28: Neymar of Brazil receives treatment during the 2014 FIFA World Cup Brazil round of 16 match between Brazil and Chile at Estadio Mineirao on June 28, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Francois Xavier Marit - Pool/Getty Images)
Νεϊμάρ GETTY IMAGES

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο ματς με την Χιλή και η κατάσταση του εμπνέει ανησυχία όχι για το αν θα αγωνιστεί, αλλά για την κατάσταση που θα βρεθεί την Παρασκευή (4/7).

Η Βραζιλία χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Χιλή. Το χειρότερο όμως για τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι ήρθε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Νεϊμάρ Τζούνιορ τραυματίστηκε και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Κολομβία δεν είναι δεδομένη, τουλάχιστον όσον αφορά το βασικό σχήμα.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν πως ο νεαρός επιθετικός δεν θα φορτσάρει μέχρι την Παρασκευή (4/7), που είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση, γεγονός που θα τον φέρει πίσω σε φυσική κατάσταση.

Οι επόμενες 1-2 ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και από την κατάσταση του παίκτη θα εξαρτηθούν πολλά.

" ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ