ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούραση και τραυματίες ο πονοκέφαλος του Λαμουσί

Κούραση και τραυματίες ο πονοκέφαλος του Λαμουσί

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί, δεν αισθάνεται και πολύ καλά βλέποντας κούραση και τραυματισμούς να δυσκολεύουν τα πλάνα του.

Ο Σαμπρί Λαμουσί κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου παραδέχθηκε τους προβληματισμούς του οι οποίοι συνίστανται στους τραυματίες και τους έχοντες λίγο χρόνο συμμετοχής από την μία και σε αυτούς που κουράστηκαν αρκετά κατά την διάρκεια της σεζόν από την άλλη.

"Έχουμε παίκτες σε διαφορετική φυσική κατάσταση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Κολό Τουρέ και ο Σουλεϊμάν Μπαμπά που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε αλλά και άλλους που δεν έπαιξαν καθόλου είτε για λόγους τραυματισμού είτε για λόγους τακτικής.

Από την άλλη ο Σαλομόν Καλού, ο Ζερβινιό και ο Μπονί έχουν παίξει πολλούς αγώνες. Αυτό που σκέφτομαι είναι να έχουμε ένα επίπεδο συνοχής στην φυσική κατάσταση.

Θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 100% της φυσικής κατάστασης", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ