ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

" Ποιος είναι ο Μπαρί ; "

" Ποιος είναι ο Μπαρί ; "

Σενεγαλέζος φίλαθλος κέρδισε εισιτήριο για τον αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ιαπωνία, το παρέλαβε από τον Ιβοριανό τερματοφύλακα Μπουμπακάρ Μπαρί, τον οποίον και δεν αναγνώρισε.

Ο Σενεγαλέζος Μαμιφαγιέ Ορφ επιλέχθηκε από τον τερματοφύλακα της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού, Μπουμπακάρ Μπαρί, να κερδίσει ένα εισιτήριο για τον αγώνα με την Ιαπωνία, το παρέλαβε από τον ίδιο και όχι μόνο δεν είπε "ευχαριστώ" αλλά δεν τον αναγνώρισε κιόλας μπερδεύοντας τον με υπάλληλο του προσωπικού ασφαλείας.

"Ήρθε και μου έδωσε το εισιτήριο. Δεν ξέρω ποιος είναι νομίζω ότι είναι κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας.", είπε ο Ορφ μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν το γεγονός προσπαθώντας να σώσει λίγο την κατάσταση όταν έμαθε την ταυτότητα αυτού που του έδωσε το μαγικό χαρτάκι.

"Η Ακτή Ελεφαντοστού βρίσκεται δίπλα στην χώρα μου. Ο πατέρας μου είναι Ιβοριανός και η μητέρα μου από την Σενεγάλη. Θα υποστηρίξω την Ακτή Ελεφαντοστού γιατί η δική μου εθνική ομάδα δεν προκρίθηκε.", δήλωσε ο Σενεγαλέζος μετά την γκάφα του.

Η Ακτη Ελεφαντοστού αντιμετωπίζει την Ιαπωνία στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου ομίλου του Μουντιάλ στην "Αρένα Περναμπούκο" του Ρεσίφε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ